Verse dragon 20 gram

1.50

Uitverkocht

Categorie:

Eén van de meest geliefde kruiden in de Franse keuken is dragon. Dit kruid heeft langwerpige blaadjes. Het kruid smaakt licht naar anijs. Wees wat terughoudend met het gebruik, want de smaak wordt snel sterker. Houd je dragon over, rol deze dan in vochtig keukenpapier en bewaar in de groentela van de koelkast.

Dragon kun je zo gebruiken:

  • Het hoort thuis in het kruidenmengsel ‘fines herbes’ samen met peterselie, kervel en bieslook.
  • Gecombineerd met bloemkool, spinazie of bleekselderij.
  • Toegevoegd aan vissauzen en kipgerechten.
  • Fijngeknipt in eiergerechten.
  • Fijngeknipt in bearnaisesaus.
  • Wrijf biefstuk voor het bakken in met fijngesneden dragon en grill het daarna.
  • Toegevoegd aan tomaten- of kippensoep.
  • Fijngeknipt door een vinaigrette.
Winkelwagen
0
    0
    Winkelwagen
    Je winkelwagen is leeg!